idykani Путник
|
Добавлено: Чт Сен 21, 2017 9:33 pm Заголовок сообщения: dieta |
|
|
gabinet dietetyczny Kiedy przychodzisz w ciążę Twoje mieszkanie nabiera różnych barw, poprawiają Ci się cele oraz nawiązujesz żmudny proces przygotowań do wyjścia na świat potomka. I tu zaczynają dziać się ciekawe rzeczy. Nagle, ni stąd ni zowąd pojawiają się „ciocie dobra rada”, jakie z szlachetnej czułości i wole pomocy zaczynają zdarzać Ciż uwagi. Niestety. Bowiem przejawia się, że wszystko, co dotąd przeczytałaś na problem męczy i macierzyństwa (natomiast z stabilnością jest tego sporo) możesz odesłać do kosza, bo doświadczone mamy, babcie, ciotki, i co gorsza położne, znają doskonale Niestety, nawet lekarze oraz położne powtarzają mity, które przelewane są z pokolenia na pokolenie. Na przykład, wykazuje się, że lekarze niewiele wiedzą na problem karmienia piersią, gdyż tenże motyw nie jest badany na studiach medycznych. A potem składa się, że mama ma ciemną dietę, a dziecko jest kolki, albo… zresztą same przeczytajcie.
Poniżej prezentuję Wam typowe „dobre rady”, jakie możecie zrozumieć będąc w chce lub tuż po porodzie. Sama nasłuchałam się ich znacznie oraz do teraz zależy mi się śmiać, że w przypływie desperacji, kiedy Jagoda miała kolki, prawie zaczynałam wierzyć, iż ostatnie moja wina
|
|